E-legitimationsdagarna 2019 – 4-5 april i Stockholm

Events

För åttonde året i rad arrangeras e-legitimationsdagarna för dig som driver digitalisering i offentlig sektor. I år blir det större och mer innehållsrikt än någonsin!

Vi fyller två dagar med högaktuella presentationer och seminarier med ledande företrädare från EU, Norden och Sverige. Syftet med konferensen är att skapa en bred förståelse bland alla aktörer inom den offentliga sektorn om varför e-legitimation är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering, hur alla delar hänger ihop och – inte minst – vad ni behöver göra för att lyckas.

På e-legitimationsdagarna finns alla de aktörer som har betydelse för hur Sverige möter utmaningarna kring digitala identiteter – från Regeringen och myndigheter till samverkansforum, federationer och leverantörer. Och lika viktigt är att du får chansen att träffa andra i samma situation som ni befinner er i, där ni kan dela erfarenheter och råd. 2019 satsar vi på mer samverkansytor. I den stora utställningsytan kommer ni träffa många av de myndigheter och leverantörer som har svaren på era praktiska utmaningar.

Läs mer om eventet på www.elegdagarna.se och anmäl dig här.

Eventet äger rum den 4-5 april i Folhets Hus i Stockholm.