Verisecs årsredovisning för 2019 publicerad

Regulatoriskt pressmeddelande

Verisec AB meddelar idag att årsredovisning för 2019 nu är publicerad och finns tillgänglig på bolagets hemsida www.verisec.com.

De aktieägare och intressenter som önskar få årsredovisningen hemskickad kan beställa den genom att skicka e-post till ir@verisec.com, skriva till Verisec AB, Vasagatan 40, 111 20 Stockholm eller ringa till Verisec på telefon 08-723 09 00. Den tryckta versionen kommer att distribueras till aktieägare som så önskat inom några veckor. Direktlänk för nedladdning från hemsidan finner du här.

Årsredovisningen kommer även att finnas tillgänglig på Verisecs kontor på Vasagatan 40 i Stockholm från och med idag, men på grund av rådande omständigheter kring spridningen av viruset COVID-19 ber vi dig kontakta oss på förhand och boka tid. Vänligen skicka e-post till ir@verisec.com eller ring 08-723 09 00.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, VD Verisec AB
Mobil: +46 733 45 89 02
E-post: johan.henrikson@verisec.com

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 april 2020 kl. 20.00 CEST.

För pressmeddelande i PDF vänligen besök vårt nyhetsrum på Cision här.